Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Preventie in AVC si Ameliorare in sechele post AVC

Hotel Santana - Moneasa

Preventie in AVC si Ameliorare in sechele post AVC

Patogenia lezarii structurilor cerebrale in cadrul afectiunilor cerebro-vasculare atat ischemice, cat si hemoragice, neprivind la multitudinea cauzelor de fond declansatoare, poarta intotdeauna un caracter specific si consta in agravarea progresiva a complexului de perturbari pato-biochimice, determinate de scaderea concentratiei arteriale a oxigenului (hipoxemiei),
dereglarii metabolismului cerebral, cu dezechilibrarea potentialului electrolitic si energetic. 
Stresul oxidativ induce o intensificare sporita a proceselor de oxidare, in conditiile deficitului functional al sistemului propriu antioxidant, conducand la activarea peroxidarii lipidelor, hiperproducerii de radicali liberi, sub actiunea carora are loc
modificarea proprietatilor functionale a fermentilor, glucidelor si proteinelor. 
In conditiile perturbarii proceselor
energogeneratoare, dezechilibrul metabolismului energetic celular provoaca repercusiuni negative severe asupra structurilor neurogliale conducand spre apoptoza celulara.
La NeoKlinik in cadrul terapiei de recuperare a sechelelor post AVC, cu scopul imbunatatirii aprovizionarii tesutului cerebral cu oxigen este utilizat ozonul medical, inclusiv si sub forma de solutii fiziologice ozonate suprasaturate.
Ozonul medical, administrat parenteral determina un sir de efecte benefice, cum ar fi: creterea viscozitatii si elasticitatii eritrocitelor, imbunatatirea proprietatilor reologice a sangelui, stimularea activitatii functionale a fermentilor, proteinelor si eritrocitelor.

Alaturi de Ozonoterapie, in programul de reabilitare dupa un accident vascular cerebral sunt incluse si tehnicile de fiziokinetoterapie si hidrokinetoterapie prin care evaluam si tratam problemele legate de miscare, echilibru si coordonare.

1.Costul programului pentru recuperare si ameliorare in Sechele post AVC este de 2000 lei (10 zile de tratament) si include in acest cost: 
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare,
- 10 sedinte ozonoterapie aplicata prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale.

2.Cost Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti.

 

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

 

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3880 ron/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131