Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Program de imbunatatire a Imunitatii

Hotel Santana - Moneasa

Program de imbunatatire a Imunitatii

Trăim într-o lume în care suntem în permanență bombardați de toxine, indiferent cât de mult incercam sa traim o viață curată, sănătoasă și organică. Metalele grele, pesticidele, substanțele chimice și aditivii invadeaza corpul nostru zilnic și neputand fi anihilate încep să "smulgă" celulele sănătoase și să le împiedice să respire. Astfel începe un ciclu vicios.
Celulele canceroase funcționează în sens opus corpului uman - mor când sunt expuse la oxigen și se dezvoltă în medii cu oxigen scăzut. Atunci când accesul unei celule sănătoase la oxigen este întrerupt, aceasta literalmente nu poate respira și se deteriorează. În starea sa defectuoasă, nu mai funcționează așa cum ar trebui: nu mai vindecă lucruri, nu poate face hormoni și nu mai poate digera alimente. Celulele se muta si evolueaza intr-o celula de canceroasa care prospera cu zahar, se multiplica repede si transforma o persoana sanatoasa candva intr-un pacient cu cancer. 
Centrul de Medical LifeWorks din Florida, SUA, foloseste chimioterapia usoara combinata cu una sau mai multe tarapii cu ozon. 
“Prin adăugarea de oxigen în organism sub formă de ozon, creăm un mediu bogat în oxigen, în care celulele canceroase sau virusii au o durată scurta de supraviețuire. Aflati că acest tratament cu ozon potenteaza producerea de celule sanatoase in organism, mărește energia, stimuleaza producția de antioxidanți și îmbunătățește sistemul imunitar.”

Tratamentul se aplica ca si forma de sustinere a tratamentului alopat.

1.Costul unui program de Imbunatatire a imunitatii este de 2000 lei/10 zile de tratament si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin insuflatie rectala

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament

2.Cost Cazare (loc in camera dubla categoria 3 stele) :

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3880 ron/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131