Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Stimularea Fertilitatii Feminine

Hotel Santana - Moneasa

Stimularea Fertilitatii Feminine

Când vine vorba despre fertilitatea feminină, ozonoterapia este un aliat de încredere!
Prezentam, in continuarea rezumatul lucrarii aparuta in publicatiile Institutului de Obstetrica si Ginecologie si ale celui de Chirurgie din Baku, Azerbaijan si ale Institutului de Stiinte de Baza si Preclinice -“Victoria de Giron”, din Havana, Cuba.

“In cadrul studiului, cercetatorii au adiministrat ozon unui numar de 56 de paciente (dintre care 50 erau infertile) si care, anterior, efectuasera, fara succes, diferite tratamente pentru vindecarea inflamatiilor la nivel genital.
Terapia cu ozon a avut un bun efect curativ asupra infectiilor produse de bacterii, micoplasma, chlamidia, ureaplasma, toxoplasma, herpes simplex si cytomegalovirus si determinat eliminarea inflamatiei conducand, prin aceasta, la facilitarea permeabilizarii tubilor falopieni, cu efecte pozitive asupra infertilitatii feminine de origine inflamatorie.
In ciuda eforturilor mari ale industriei farmaceutice de a dezvolta antibiotice, fungicide si imunomodulatori, enzime proteolitice foarte puternice, cat si a descoperirii unor tehnici moderne cum ar fi iradierea sangelui cu frecvente ultraviolet, laser terapia, tratamentele cu ultrasunete, problema bolii inflamatorii pelvine ramane o mare provocare medicala. Principalele motive care complica terapia rezida in dezechilibrele dintre sistemele de peroxidare a lipidelor si cele de aparare prin antioxidare.
Este recunoscut faptul ca terapia cu ozon stimuleaza producerea de imunoglobuline in sange (IgG, IgA, IgM),crste rezistenta organismului la microbi, imbunatateste proprietatile reologice si mecanismele de transport ale oxigenului si distruge toate contactele virusurilor cu celulele. Proprietatile ozonoterapiei sunt similare cu ale antibioticelor dar, diferit de acestea, nu au efecte secundare la doze terapeutice iar microbii nu dobandesc rezistenta la ozon. Aceste argumente au permis utilizarea ozonului in tratamentul a numeroase afectiuni ginecologice.

 

Tinand cont de natura cronica a acestei afectiuni care prezinta frecvente exacerbari, pe fondul unei stari imunologice slabite si in conditiile lipsei de eficienta cu metodele obisnuite de tratament, putem afirma ca alegerea ozonului ca metoda de tratament a infertilitatii femeii este pe deplin justificata.
Examinarea pacientelor a relevat diferite infectii genitor-urinare in diverse combinatii de chlamidioza, micoplasmoza, ureaplasmoza, gardenelerioza, toxoplasmoza, herpes simplex si infectii cu citomegalovirus. 
• 18 paciente sufereau de mai multe infectii - chlamidioza, ureaplasmoza, micoplasmoza and gardnerelioza, atat in sange cat si la nivelul canalului cervical.
• 10 paciente sufereau de mai multe infectii – chlamidioza, ureaplasmoza la nivelul canalului cervical si de herpes simplex, infectie cu citomegalovirus si toxoplasmoza in sange.
• 7 paciente sufereau with toxoplasmoza, herpes simplex si infectie cu citomegalovirus.
• 10 paciente sufereau de herpes simplex si infectie cu citomegalovirus.
• 5 paciente sufereau de chlamidioza si ureaplasmoza.
• 3 paciente sufereau de chlamidioza, gardnerelerioza and infectie cu citomegalovirus.
• Toate cele 56 paciente sufereau de diverse vaginite- trichominala, cu candida albicans si vaginite mixte.
Rezultatele studiului au aratat ca:
In toate cele 36 de cazuri (100%) a fost eliminata infectia cu chlamidia.
In toate cele 18 cazuri (100%) a fost eliminata infectia cu micoplasma.
In 30 din cele 33 de cazuri (90.9 %) a fost vindecata ureaplasmoza.
In 19 din 21 cazuri (90.00%) a fost vindecata gardenelerioza.
Dintre cele 13 cazuri cu herpes simplex, care facusera doar 5 sedinte de insuflatii rectale ca etapa de baza, 3 (23%) au fost complet vindecate, la 7 paciente (53.80%) titrul a fost redus la jumatate, la 2 paciente (15.38%) titrul a ramas neschimbat iar la un pacient (7.69%) titrul s-a dublat.
In 10 din12 cazuri (83.33%) de infectie cu citomegalovirus, a fost obtinuta vindecarea totala, la 2 paciente (16.67%) nu s-au inregistrat efecte.
In 5 din 7 cazuri (71.42%) cu herpes simplex si infectie cu cytomegalovirus s-a inregistrat vindecarea. Pacientelor le-au fost administrate concentratii mai mari de ozon si au facut mai multe sedinte. La doua paciente (28.57%) s-a inregistrat vindecarea de infectia cu cytomegalovirus si reducerea la jumatate a titrului de herpes simplex care dupa o luna de pauza a devenit negativ (zero).
3 din cele 17 cazuri (17.65%) de toxoplasmoza au fost vindecate, la 6 cazuri (35.29%) titrul a fost redus la jumatate iar la cele 8 cazuri ramase (47.06%) titrul a ramas neschimbat.
Simptomele vaginitei au fost eliminate la toate cele 56 de paciente.
In unele cazuri, au disparut durerile pre-menstruale.
In cele mai multe cazuri s-a inregistrat o crestere a temperaturii bazale.
Dintre cele 56 de paciente supuse tratamentului cu ozon doar una s-a plans de discomfort in zona abdomenului inferior timp de 9 zile consecutive de la inceperea tratamentului. Pentru acest motiv tratamentul a fost incheiat in cea de-a 9-a zi. Nici una dintre celelalate paciente nu au avut plangeri, cu exceptia unor stari ocazionale de discomfort minor.
30 paciente au fost examinate prin mijloace de laborator dupa trei luni de la incheierea seriei de sedinte de terapie cu ozon si in nici unul dintre cazuri nu s-au inregistrat infectii reziduale.
Pana la data scrierii acestui articol , 8 din cele 50 de femei infertile au ramas insarcinate in decurs de 3 luni de la incheierea seriei complete de sedinte de terapie cu ozon

    Costul programului de stimulare a fertilitatii si ameliorare in bolile inflamatorii pelviene este de 3500 lei (10 zile de tratament ) si include in acest cost:

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare,

- ozonoterapia aplicata prin perfuzie ozonizata 5 sedinte

- insuflatii rectale 10 sedinte

- insuflatii vaginale 10 sedinte

- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale.

Cost Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 5380 ron/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131