Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Afectiuni Ginecologice

Hotel Santana - Moneasa

Afectiuni Ginecologice

Ozonul are proprietati de distrugere a bacteriilor, virusurilor si fungilor, ceea ce face ca acest tratament sa aiba rezultate extraordinare în afectiunile ginecologice dificile si rezistente oricarui alt tip de tratatement.

Candidoza vaginala poate fi tratata eficient. In cazul unei candidoze vaginale recidivante (4 sau mai multe infectii în decurs de un an), este necesar un tratamemt mai indelungat percum si un tratament complex de intretinere.

Afectiuni ginecologice care pot fi tratate cu ajutorul ozonului:

-infectii virale:

-Papilloma virus(HPV),virus incriminat in producerea cancerului de col uterin

-Herpes genital

-Alte infectii: Trichomonas,Chlamidia,Haemophilus(Gardnerella),micoplasma,etc

-Cervicitele cronice,cunoscute de femei ca „Rani pe col”,unele etichetate ca displazii, cu testul Papanicolau modificat-C III

-Afectiuni inflamatorii pelvine:anexite,metroanexite,endometrite

-Ovarita sclerochistica cu acnee-sau ovare micropolichistice

-Mastoza fibrochistica-a sanilor

-Dereglarile de menstruatie

-Durerile la menstruatie

Te putem ajuta daca te confrunti cu : Cervicite Cronice, Afectiuni inflamatorii pelviene , Infectii Virale-Papiloma Virus, Infectii vaginale cu Candidata rezistenta la medicamente, Herpes genital, Distrofie vulvara sau alte afectiuni bacteriene, virale sau inflamatorii cronice.

Alaturi de ozonoterapie vom utiliza si proceduri din gama alopata de fiziokinetoterapie, tehnici prin care se vor aborda probleme de tip osteoarticular sau postura.

Costul programului pentru recuperare si ameliorare in Afectiuni de tip Ginecologiceste de 2000 lei / 10 zile de tratament si include in acest cost:

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare,

- 10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin insuflatii vaginale

- monitorizarea tensiunii arteriale in zilele de tratament

Cost Cazare (loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

Cost Masa

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131