Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Afectiuni ale Coloanei Dorsale

Hotel Santana - Moneasa

Afectiuni ale Coloanei Dorsale

Durerea in zona coloanei toracale (Dorsale) poate fi de origine miofascială, de origine discogenă, în urma conflictului radicular, durere scheletică în cazul unor boli inflamatorii şi neoplazii, dureri provocate de afecţiuni ale organelor interne şi afecţiuni articulare, tulburări metabolice şi endocrine.

Printre factorii predispozanţi pentru durerile din zona coloanei Dorsale vom menţiona în primul rând suprasolicitarea anumitor grupuri musculare în combinaţie cu sedentarismul, nerespectarea regulilor de igeină a coloanei vertebrale, stresul cotidian, fumatul, tulburările metabolice, obezitatea etc.

Mecanismele fiziopatologice ale durerii de spate pot duce rapid la instalarea unui „cerc vicios” din care este foarte greu de ieşit în lipsa unor soluţii terapeutice eficiente. Tratamentul durerilor Dorsale cu un amestec de oxigen-ozon (ozonoterapia) poate fi una din acele solutii benefice pentru cei suferinzi. Afirmaţiile noastre se bazează pe studiile clinice efectuate de specialiştii în ozonoterapie din Germania, Italia, Spania, Mexic, Cuba, Rusia dar şi pe experienţa proprie a Centrului Medical „NEOKLINIK” şi a colegilor care au fost pionerii ozonoterapiei în România.

1. Costul serviciilor medicale de Recuperare si ameliorare in Afectiunile Coloanei Dorsale este de 1500 lei /10 zile de tratament si include:

 -consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin infiltratii subcutan paravertebral segment coloana Dorsala

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament.

 

2.Cost Cazarii (loc in camera dubla categoria 3 stele) care se adauga la costul serviciilor medicale este de:

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

 

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

 

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3380 ron/pacient.

 

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131