Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Ameliorare in Insuficienta Venoasa Cronica

Hotel Santana - Moneasa

Ameliorare in Insuficienta Venoasa Cronica

Introducerea în organism a amestecului de O2 şi O3 în doze terapeutice accelerează transportul O2 de către eritrocite, îmbunătăţeşte utilizarea O2 de către ţesuturi, măreşte tensiunea parţială a O2 în sângele arterial şi cel venos în rezultatul căruia se micşorează hipoxia, se îmbunătăţesc procesele microcirculatorii şi trofice în organe şi proprietăţile reologice ale sângelui, se restabilesc procesele de oxido-reducere şi funcţiile organelor. Ozonul este un stimulator universal, care ia parte la multe procese biochimice intracelulare din organism, poate servi în calitate de imunomodulator. Amestecul de O2 şi O3 are acţiune antidoloră datorită oxidării algopeptidelor şi blocării sintezei prostaglandinelor.

Ozonul nu numai ca imbunatateste transportul de oxigen in conditii aterosclerotice ischemice, dar de asemenea participa in cadrul porceselor metabolice mai profunde, in particular isi exercita actiunea in procesele de oxido-reducere, care iau loc in lantul respirator mitocondrial. Acest lucru imbunatateste folosirea oxigenului arterial spre indepartarea conditiilor de hipoxie si restaurarea functiilor celulare.

Prin medicina fizica vom urmari dezvoltarea circulaţiei colaterale în zonele cu circulaţie deficitară, creşterea presiunii de perfuzie în timpul exerciţiilor fizice, imbunătăţirea actului motor, ameliorarea hematozei şi facilitarea întoarcerii venoase, creşterea fluxului sanguin în musculatura scheletică, corijarea tulburărilor de mers si ameliorarea oxigenării locale.

1.Costul unui program de preventie si ameliorare in Insuficienta Venoasa Cronica este de 2000 lei/10 zile de tratament si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-ozonoterapia aplicata perfuzabil

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament.

 

2. Costul Cazarii (loc in camera dubla categoria 3 stele):

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti .

 

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

 

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3880 ron/pacient.

 

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131