Tel: 0741-039.292

Tel: 0757-571.635

Email: neoklinik@yahoo.com

Recuperare Post Covid-19 cu Afectare Hepatica

Hotel Santana - Moneasa

Recuperare Post Covid-19 cu Afectare Hepatica

Ficatul, organ cu rol central în asigurarea homeostaziei organismului are si el de suferit in urma infectiei cu Covid-19.

Receptorul ACE-2, poarta de intrare în celulă pentru virusul SARS-CoV-2, este exprimat și în celulele hepatice și ale ductelor biliare. Afectarea hepatică în infecția SARS-CoV-2 ar putea fi expresia directă a infecției virale la nivel hepatic, însă poate fi și consecință a răspunsului inflamator sau a unei injurii medicamentoase.

Disfuncția hepatică în COVID-19 este de obicei ușoară, tranzitorie, însă există date care arată că unii pacienți care prezintă o alterare a testelor hepatice de la admisie au un risc mai mare de a progresa la forme severe de boală.

Agenţia Reuters Health anunţă că la aproximativ 60% dintre pacienţii cu SARS (Sindrom acut respirator) şi la cei cu Sindromul respirator Middle East coronavirus (ambele având o secvenţă asemănătoare cu SARS Coronavirus 2 ce e responsabil de COVID-19) s-a observat o afectare a ficatului.

Amestecul de oxigen-ozon are o acţiune benefică asupra metabolismului hepatic, creşte nivelul de oxigenare a hepatocitelor şi vitalitatea lor, creşte nivelul catalazei, sunt activate sistemele microsomale, creşte capacitatea de detoxifiere a ficatului.

Activitatea imunitară este condiţionată de gradul de oxigenare a organismului, deaceea amestecul de ozon şi oxigen poate avea un rol important pentru funcţia unitară. În concentraţii mici ozonul are o acţiune de imunostimulare, în concentraţii mari – imunosupresoare. În cazul deficienţei imunitare secundare ozonul stimulează atât mecanismele celulare (T-limfocite, monocite), cât şi mecanismele umorale (sinteza de citokine şi în primul rând a interferonului, factorilor de necroză tumorală).

Chiar şi în cazul administrării unor doze foarte mici de oxigen şi ozon sunt activate o serie întreagă de mecanisme enzimatice, metabolismul lipidelor, proteinelor şi glucidelor cu formare de ATP – principala sursă de energie a celulei. Studiile au demonstrat faptul că şi în cazul unei administrări locale a amestecului de oxigen-ozon metabolismul celular este intensificat atât la nivel local cât şi la nivelul întregului organism.

1. Costul serviciilor medicale de recuperare POST COVID-19 este de 2000 lei/10 zile de tratament si include urmatoarele servicii medicale:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice,

-10 sedinte-ozonoterapia aplicata prin insuflatie rectala,

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice,

-monitorizare TA in zilele de tratament.

2. Costul Cazarii (loc in camera dubla categoria 3 stele) :

 -880 lei/loc in camera dubla/11 nopti

3.Cost Masa: 1000 ron

-Mesele -pensiune completa-meniu fix- intrare Luni cu pranz -iesire Vineri cu mic dejun. Regimuri disponibile: hepatic, hiposodat, diabet, normal.

Total cost pachet 11 nopti tratament/cazare/masa : 3880 ron/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 1000 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131